Uitleg Stiphout Wiekent Quiz

Op zaterdag 26 oktober vindt de zesde editie van de Stiphout Wiekent Quiz plaats. Het is wederom de bedoeling dat je een team samenstelt. Met dit team ga je samen de Quiz spelen, vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren die je van de organisatie hebt gekregen. Dit team mag uit zoveel personen bestaan als je maar wilt. Hou er bij de samenstelling van je team wel rekening mee dat het mogelijk is dat meerdere opdrachten gelijktijdig moeten worden uitgevoerd en dat je ook naar bepaalde (buiten)locaties zult moeten gaan.

Een team van drie / vier personen mag, maar is wel heel erg weinig. Beter is als je een team samenstelt van minimaal 10 personen. Aan leeftijd zijn geen grenzen gesteld en ook iedereen van buiten Stiphout mag gewoon meedoen. Er zijn dus simpelweg geen regels voor de samenstelling van een team. Als je een team hebt samengesteld dan kan je dit team aanmelden. Bij de aanmelding dien je de team-naam, aantal teamleden, contactpersoon en telefoonnummer op te geven. Deelname aan de quiz kost € 25,00 per team dit bedrag dien je tegelijktijdig met de aanmelding over te maken op rekeningnummer NL75 RABO 0100 9779 36 o.v.v. je teamnaam. Na inschrijving en betaling ontvang je een bevestiging.


Op zaterdag 26 oktober 2019 kan het quizboekje met de vragen en opdrachten om 18.30 uur opgehaald worden bij café-zaal Het Aambeeld. Het is de bedoeling dat je zelf met je team op zoek gaat naar een locatie om de quiz te maken. Dit kan bijvoorbeeld bij iemand thuis zijn, maar het kan natuurlijk ook bij sportverenigingen, in cafés, gemeenschappelijke ruimtes, etc. Dit mag je zelf weten en dien je ook zelf te regelen. Tijdens de quiz mag je gebruik maken van alle soorten hulpmiddelen die je maar kunt bedenken, zoals computers, lap-tops, rekenmachines, telefoons, buren, familie, vrienden, bekenden, boeken, tijdschriften, etcetera, etcetera. Zorg er dan ook voor dat je deze voldoende bij de hand hebt.

De quiz bestaat uit ongeveer 120 vragen en opdrachten welke zijn verdeeld over verschillende categorieën. Ongeveer kwart van de vragen en opdrachten gaan over Stiphout. Het quizboekje staat vol met theorievragen, praktijkvragen en doe-opdrachten. Daarnaast bevat de quiz een geheime opdracht en een bonus categorie. Elk team moet voor de geheime opdracht 1 teamlid afvaardigen. Dit teamlid dienen op een bepaald tijdstip naar een bepaalde locatie te komen, om daar een opdracht te maken.

Tot 23.30 uur heb je met je team de tijd om de quiz te maken. Uiterlijk om 23.30 uur dien je het quizboekje met antwoorden weer in te leveren bij café-zaal Het Aambeeld. Zorg er wel voor dat het quizboekje op tijd wordt ingeleverd. Ben je te laat dan wordt je team uitgesloten van verdere deelname aan de Stiphout Wiekent Quiz! En dan…?

Dan wordt het weer wachten tot zaterdag 9 november. Op deze avond wordt vanaf 20:00 uur op een spannende, maar vooral gezellige manier het slimste team van Stiphout bekendgemaakt. Tijdens deze avond onthult de organisatie ook een aantal antwoorden. Het gehele quizboekje met alle antwoorden zal na 9 november op de website worden geplaatst.Het winnende team krijgt de eer om zich een jaar lang het slimste team van Stiphout te noemen!!


Naast de eer zijn er ook geldprijzen te verdienen:

Kortom

Krejaklup Stippent presenteert de Stiphout Wiekent Quiz 2019! Naast een spannende quizavond, ook een hartstikke gezellige en verrassende finale-avond! Voor vragen kun je mailen naar info@stiphoutwiekentquiz.nl